1962-modell, samfunnsviter og tjener til livets mc-hold som papirtiger.

Ble hodestups og for alltid forelsket i motoriserte tohjulinger da jeg var 14 år og fikk prøve en ganske herpa Tempo Corvette. Synes det gikk styggfort.

Da jeg nådde lovlig alder, ble en '78-Suzuki AC 50 innkjøpt. O' lykke! Tok selvsagt lappen på lett mc, men ulykkeligvis manglet jeg penger til innkjøp, og da jeg som alle andre tok lappen for bur i 18-års alder, startet noen villfarelsens ungdomsår uten mc, men med bur. Jeg kom heldigvis til fornuft, og min første tunge mc ble en '82 Kawasaki Z650F. Noen år senere ble den byttet inn mot barnevogn...etterfulgt av åtte år uten mc...*urk!* Tok da en Yamaha XS400SE Special i pensjon. Artig sak med gromlyd.

Kjærligheten til motorsykler ser ikke ut til å avta. Jeg har derfor for tiden (2003) tre sykler; Ducati 996 Biposto, Yamaha FJ 1314 og en Aprilia RS 250

Liker å skru selv, og innbiller meg at jeg ikke skrur syklene ihjel. Min FJ 1200 ble i 2001 dissekert og oppgradert med Wiseco Big Bore kit til 1314 ccm med Haynes manual og Dremel som viktigste hjelpemidler.

Er tiltrukket av roadracing, og tok RR-lisens 2001, men satser ikke noe  utover treningskjøring (er vel blitt gammel og feig).

Er ellers opptatt som medlem av Denizen of Doom, men det kan jeg selvsagt ikke si noe mer om....

Jeg anbefaler en tur innom "Baren" på Usenet, men les faq'en på gjemmesiden først: